Zásady zpracování osobních údajů

Správce osobních údajů:   MeDitorial, s.r.o.
                                       Sokolská 31/490, 120 26 Praha 2
                                       IČO 271 99 151
                                       (dále také jen „Správce“)

Správce zpracovává osobní údaje uživatelů svých služeb na základě uděleného souhlasu, v souladu s oprávněným zájmem či na základě vzájemného smluvního vztahu. Správce také v některých případech zpracovává zvláštní kategorie údajů o zdravotním stavu svých uživatelů, které mu uživatelé za účelem využití služeb Správce sdělí, a to vždy pouze na základě zvláštního souhlasu o zpracování osobních údajů vč. zvláštní kategorie údajů.

Přehled služeb Správce, v jejichž rámci dochází ke zpracování osobních údajů uživatelů (vč. zvláštní kategorie údajů).

V případě, že zpracování osobních údajů vyžaduje a předpokládá předchozí udělení souhlasu se zpracováním osobních údajů (případně zpracování zvláštní kategorie údajů), jejich texty naleznete vždy na jednotlivých stránkách Správce.

Zpracování osobních údajů Správcem je prováděno v souladu s platnou legislativou v oblasti ochrany osobních údajů, zejména pak dle zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů (dále jen „zákon o zpracování osobních údajů“) a nařízení č. 2016/679 Evropského parlamentu a Rady EU o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen „obecné nařízení o ochraně osobních údajů“).

Správce údaje uchovává maximálně na období 10 let od posledního využití služby uživatelem nebo do odvolání uděleného souhlasu. 

Správce výslovně sděluje, že zpracovává zvláštní kategorie údajů subjektů údajů, konkrétně pak o zdravotním stavu, a to za účelem vypracování odpovědi odborníka v rámci internetové poradny v rámci svých služeb, vždy však po udělení výslovného souhlasu subjektů údajů.

Správce výslovně upozorňuje své uživatele jako subjekty údajů na jejich práva související se zpracováním dle výše zmíněných právních předpisů, a to jak ve vztahu k osobním údajům, tak i ke zvláštní kategorii osobních údajů, zejména pak:

  • s právem na přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo jejich výmaz, popřípadě s omezením zpracování;
  • s právem vznést námitku proti zpracování;
  • s právem na přenositelnost údajů ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu;
  • s právem kdykoliv souhlas se zpracováním odvolat;
  • s právem podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Správce dále sděluje, že osobní údaje jsou zpracovány pouze v rozsahu, ve kterém byly uživateli poskytnuty a pouze pro shora uvedené účely.

Správce provádí s osobními údaji zejména následující úkony: ukládá je do databáze uživatelů, upravuje je v případě, že si uživatelé dožádají doplnění nebo úpravy, vyhledává je v rámci své databáze, třídí je dle jednotlivých kritérií pro dotazy poradny a likviduje je po uplynutí shora uvedené lhůty pro zpracování nebo po odvolání mého souhlasu. Správce předává údaje pouze zpracovatelům z řad odborníků zpracovávajících výslovně položené dotazy uživatelů, a to vždy jen na základě předem uděleného souhlasu subjektu údajů.

Uživatel je v případě jakýchkoliv dotazů ohledně zpracování svých osobních údajů nebo v případě uplatnění výše uvedených práv oprávněn obrátit na pověřence pro ochranu osobních údajů Společnosti, web: http://www.stankovapartneri.cz a email:  stankova@stankovapartneri.cz, nebo může také využít kontaktní údaje Správce uvedené na stránkách jednotlivých služeb poskytovaných Správcem.

Poradna Lékaře
David
12 / 10 / 2020

Dobré dopoledne, již 3 měsíc me trápí tik v levém horním víčku. Zvýšil jsem tedy dávku hořčíku, snažím se vyhýbat stresovým situacím, ale problém...

Lékař
22 / 10 / 2020

Vážený pane Davide, tik, případně cukání ve víčku skutečně nepatří do obrazu roztroušené sklerózy, ale jde častý projev zvýšené nervosvalové...

Celá odpověď
gabriela
11 / 10 / 2020

Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o radu, zda je pravděpodobné, že by se mohlo jednat o rs. Jsem nyní 1,5 roku na první mateřské dovolené, 38 let a ...

Lékař
22 / 10 / 2020

Vážená paní Gabrielo, prchavé trnutí různých částí těla je velmi nespecifický symptom a rozhodně nikoli typický pro roztroušenou sklerózu, které se...

Celá odpověď
Petra
9 / 10 / 2020

Dobrý den, prosím o radu, zda jít na vyšetření, popř.o co vy se mohlo jednat. Zhruba před pěti lety jsem nemohla vůbec vstát z postele ani sedět....

Lékař
22 / 10 / 2020

Dobrý den, epizodu silné závrati, kterou popisujete, bych nejspíše hodnotila jako ušního původu, ale bez vyšetření v akutním stádiu je stanovení...

Celá odpověď
Naposledy navštívené dotazy
Nyní na webu žádná soutěž neprobíhá

Nyní na webu žádná soutěž neprobíhá

Platnost: 1. 1. - 31. 12. 2020
Vážení uživatelé, v současnosti na webu neprobíhá žádná soutěž. Děkujeme za pochopení. www.ereska-aktivne.cz