Zásady zpracování osobních údajů

Správce osobních údajů:   MeDitorial, s.r.o.
                                       Sokolská 31/490, 120 26 Praha 2
                                       IČO 271 99 151
                                       (dále také jen „Správce“)

Správce zpracovává osobní údaje uživatelů svých služeb na základě uděleného souhlasu, v souladu s oprávněným zájmem či na základě vzájemného smluvního vztahu. Správce také v některých případech zpracovává zvláštní kategorie údajů o zdravotním stavu svých uživatelů, které mu uživatelé za účelem využití služeb Správce sdělí, a to vždy pouze na základě zvláštního souhlasu o zpracování osobních údajů vč. zvláštní kategorie údajů.

Přehled služeb Správce, v jejichž rámci dochází ke zpracování osobních údajů uživatelů (vč. zvláštní kategorie údajů).

V případě, že zpracování osobních údajů vyžaduje a předpokládá předchozí udělení souhlasu se zpracováním osobních údajů (případně zpracování zvláštní kategorie údajů), jejich texty naleznete vždy na jednotlivých stránkách Správce.

Zpracování osobních údajů Správcem je prováděno v souladu s platnou legislativou v oblasti ochrany osobních údajů, zejména pak dle zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů (dále jen „zákon o zpracování osobních údajů“) a nařízení č. 2016/679 Evropského parlamentu a Rady EU o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen „obecné nařízení o ochraně osobních údajů“).

Správce údaje uchovává maximálně na období 10 let od posledního využití služby uživatelem nebo do odvolání uděleného souhlasu. 

Správce výslovně sděluje, že zpracovává zvláštní kategorie údajů subjektů údajů, konkrétně pak o zdravotním stavu, a to za účelem vypracování odpovědi odborníka v rámci internetové poradny v rámci svých služeb, vždy však po udělení výslovného souhlasu subjektů údajů.

Správce výslovně upozorňuje své uživatele jako subjekty údajů na jejich práva související se zpracováním dle výše zmíněných právních předpisů, a to jak ve vztahu k osobním údajům, tak i ke zvláštní kategorii osobních údajů, zejména pak:

  • s právem na přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo jejich výmaz, popřípadě s omezením zpracování;
  • s právem vznést námitku proti zpracování;
  • s právem na přenositelnost údajů ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu;
  • s právem kdykoliv souhlas se zpracováním odvolat;
  • s právem podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Správce dále sděluje, že osobní údaje jsou zpracovány pouze v rozsahu, ve kterém byly uživateli poskytnuty a pouze pro shora uvedené účely.

Správce provádí s osobními údaji zejména následující úkony: ukládá je do databáze uživatelů, upravuje je v případě, že si uživatelé dožádají doplnění nebo úpravy, vyhledává je v rámci své databáze, třídí je dle jednotlivých kritérií pro dotazy poradny a likviduje je po uplynutí shora uvedené lhůty pro zpracování nebo po odvolání mého souhlasu. Správce předává údaje pouze zpracovatelům z řad odborníků zpracovávajících výslovně položené dotazy uživatelů, a to vždy jen na základě předem uděleného souhlasu subjektu údajů.

Uživatel je v případě jakýchkoliv dotazů ohledně zpracování svých osobních údajů nebo v případě uplatnění výše uvedených práv oprávněn obrátit na pověřence pro ochranu osobních údajů Společnosti, web: http://www.stankovapartneri.cz a email:  stankova@stankovapartneri.cz, nebo může také využít kontaktní údaje Správce uvedené na stránkách jednotlivých služeb poskytovaných Správcem.

Poradna Lékaře
16 / 3 / 2021

Dobrý den, ráda bych se s Vámi poradila. Je mi 39 let. Loni v srpnu, cca 6 měsíců po narození druhé dcery, mě začaly obtěžovat různé potíže. Jedná ...

Lékař
23 / 3 / 2021

MUDr. Daniela Králová: Dobrý den paní Kristýno, dle popisu obtíží si spíše nemyslím, že by mělo jít o projevy RS, důležité ale je, že jste byla vyšet...

Celá odpověď
15 / 3 / 2021

Již 5 let zkoumají lékaři diagnozu, padám, ale hlava se netočí, najednou to se mnou švihne a octnu se na zemi, tak jsem si zlomila ruku, mám potíže...

Lékař
23 / 3 / 2021

MUDr. Kseniia Bilomeria: Dobrý den, paní Jarmilo, děkuji za Váš dotaz. Opakované pády můžou být způsobeny onemocněním nervového systému (například, P...

Celá odpověď
14 / 3 / 2021

Dobrý den, je mi 27 let. Trápí mě mravenčení a svědění chodidel, ale netrvá celý den. Někdy i tuhnutí. Brnění po dlouhém stání či sezení - nohy,...

Lékař
23 / 3 / 2021

MUDr. Veronika Horáková: Dobrý den, z popisu Vaších potíží nelze určit příčinu. Roztroušená skleróza je onemocnění velice složité, klinický obraz je ...

Celá odpověď
Naposledy navštívené dotazy
Nyní na webu žádná soutěž neprobíhá

Nyní na webu žádná soutěž neprobíhá

Platnost: 1. 1. - 31. 12. 2020
Vážení uživatelé, v současnosti na webu neprobíhá žádná soutěž. Děkujeme za pochopení. www.ereska-aktivne.cz